Ponesena čudom ljubavi

Ovo je mjesto na kojem ću utišati svoje misli i držati fokus. Jer ideje se samo roje, i granaju..i vjerojatno je bolje za moje mentalno zdravlje da ih malo prihrpim, a neke možda i ostvarim.

Naše putovanje

Želja mi je da moje emocije, naša iskustva, dopru do roditelja koji se nađu u sličnoj situaciji. Da one prve trenutke šoka barem malo ublažimo i doprinesemo radosti u nastajanju, radosti što su dobili jedinstveno dijete čiji život je vrijedan življenja, učenja, nadanja, veselja i čudesnih trenutaka. Da, ima i teških trenutaka, neizvjesnosti, ogromne brige oko zdravlja i puno više izazova nego kad je sve redovno. No zbog toga ojačamo i očvrsnemo, i stojimo s dvije noge na zemlji i glavom u oblacima. 🙂

Uspomena

Mjesec svjesnosti o Down sindromu, listopad 2020. godine, osvijestio je mene samu. Osvijestio i ohrabrio.

Maja Ergović Ravančić je sve rasplamsala, a bilo je tu još navijača koji su vjerno pratili i divili se predivnom Janu. Kad znaš da netko vjeruje u tebe, u tvoje dijete, onda je i krenuti lakše. Irma je shvatila odmah, i pogodila do srži moju viziju, i onda pogurala da dođem do te domene jer, kako kaže, osjeća emociju.

I… domena je kupljena 11.11.2020.